Співачка Ірина Федишин, яка нещодавно презентувала новий кліп на пісню "Обійми", поділилася теплим знімком із святкування Вербної неділі на своїй сторінці у Іnstagram.

На фото львівська знаменитість постала у ніжному образі зі стриманим макіяжем та з вербовими котиками в руках. Для походу до церкви Ірина обрала біле пальто із барвистими рукавами та кофтинку у вигляді української вишиванки.

"Вітаю Вас з Вербною неділею🌿🌿🌿 Міцного усім здоров’я, любові, радості та злагоди у сім’ях ❤️ P.s.: дивіться сьогодні моє концертне шоу на Прямому каналі о 14:00. А новенький кліп за посиланням у шапці профілю 😉😍", - написала співачка.

Ірина Федишин/ Іnstagram

"Взаємно ❤️ Обожнюю дивитися Ваші концертні шоу", "Дуже красива", "Файне фото", "Ірися, ти така гарна!", - написали захоплені шанувальники у коментарях під фото.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Федишин нахилилася над камерою так, що груди ледь влізли в об'єктив.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин зізналася, чому свариться з чоловіком і своїм продюсером Віталієм Човником.

Також портал Знай.uа писав, що втомлена Ірина Федишин показала, як вчить уроки на дистанційці: батьки зрозуміють.