Відомий український стронгмен і депутат від "Слуги народу" Василь Вірастюк має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, Василь Вірастюк розповів, як відсвяткував День народження.

22 квітня Василь Вірастюк відсвяткував 47-річчя і записав коротке відео з цього приводу.

На опублікованому відео Василь Вірастюк підкреслив, що у нього гарний настрій, подякував друзям за підтримку і звернувся до недоброзичливців.

"Добре, коли тобі 47, а у тебе гарний настрій, коли тобі дзвонять без зупинки... я вже Н-ний раз записую відео, не можу написати. Як я не намагався, не намагався всі ці два місяці, звертаючи увагу на те, що тільки не було написано про мене... все одно ви телефонуєте, ви телефонуєте тому, що Ви справжні, ви друзі, ви залишаєтеся поруч. А ті, кому потрібно було проявиться-проявилися..." - сказав Василь Вірастюк.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У підписі до публікації Василь Вірастюк також подякував близьким людям за підтримку.

Публікація Василя Вірастюка: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram
Публікація Василя Вірастюка: Instagram

Нагадаємо, що Леся Нікітюк знайшла шматочок Японії у Вінниці: "якщо не можете дозволити собі"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дмитро Комаров зі " Світу навиворіт "показав найдивовижніші місця України: "Пишаємося!"

Також, "Знай.uа" писав, що 45-річна Наталія Могилевська підкорила юних красенів своєю "макареною"