Відомий український музикант Віктор Павлік активно публікує цікаві моменти з життя у своєму Instagram, які часто радують шанувальників. Цього разу артист поділився сумними переживаннями і показав, як провідав могилу сина.

У розділі "сторіз" Віктор Павлік опублікував коротке відео, де показав, що побував на могилі покійного сина Павла Павліка.

На відео можна побачити Могильний знімок Павла Павлика, могильні вінки, а також дату його народження і смерті.

Публікація Віктора Павлика: Instagram
Публікація Віктора Павлика: Instagram
Публікація Віктора Павліка: Instagram

Павло Павлік помер 7 серпня 2020 року від раку кісток, який у нього виявили в 2018-му році. Хлопець довгий час боровся із захворюванням. Він пройшов 18 курсів хіміотерапії та променеву терапію, проте вони не принесли результату. У момент смерті йому був всього 21 рік.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Ця втрата стала сильним ударом по родині Віктора Павліка. Артист досі не може повірити в подію і періодично навідується на могилу сина.

Віктор Павлік з сином: Facebook
Віктор Павлік з сином: Facebook
Віктор Павлік з сином: Facebook

Нагадаємо, що розпатлана Каменських показала, з ким розважається в ліжку без Потапа: "Цілую"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Леся Нікітюк "відростила" гігантські груди, і це не силікон: шукає полковника

Також, "Знай.uа" писав, що Лорак показала пружні сідниці в купальнику на радість Лазарєву: "Так люблю"