У франківського мера Руслана Марцінківа аж 32 заступники та радники. Щороку місто витрачає на їхню зарплату 730 тисяч гривень, і це значно більше, ніж у містах-мільйонниках, та навіть Києві.

За даними руху ЧЕСНО, витрати на заступників, радників і помічників мерів у містах із практично однаковим населенням і бюджетом можуть різнитися у 6 разів.

Найбільше саме заступників мають мери Києва та Харкова - по 11 кожен. Що стосується обласних центрів, то за кількістю заступників та радників на першому місці саме Івано-Франківськ: в розпорядження міського голови 9 заступників та 32 радники.

Виходячи з кількості населення Івано-Франківської територіальної громади (286,4 тисячі осіб), у середньому на 31,8 тисячі містян припадає один заступник.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, проїзд у Києві подорожчає вже найближчим часом. Про це стало відомо з повідомлення глави компанії «ТРАНСГРУП» Володимира Назаренка під час онлайн-конференції.

Як повідомляв Знай.uа, страховка і доходи: українським пенсіонерам показали, як рахуватимуть нові виплати.

Також Знай.uа писав, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.