Відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик привітала українців із днем кави та підказала, що ж такого смачненького можна до неї приготувати. Відповідний пост з’явився у неї на сторінці в Instagram.

«Сонця вам у стрічку, а не оце ось все! Давненько ми з вами не кулінарили! Терміново виправляюся! Сьогодні міжнародний день кави, тому вшануємо її у таке свято, зробимо кавовий чізкейк у стаканчику! До речі, однаково смакує і до чаю, і до кави, і до компоту, і до бокалу вина (це я вже розійшлася у фантазіях) ! Робиться десерт легко, без «напрягу»», - пообіцяла Ребрик.

Для десерту від Лілії потрібно взяти:

  • чотири штуки печива;
  • 250 г вершкового сиру;
  • 85 г цукрової пудри;
  • три чайних ложки розчинної кави;
  • 130 мл збитих вершків (чотири чайних ложки залиште для декору), для цього десерту підійдуть і звичайні 33-% вершки.

Процес приготування:

вершковий сир і цукрову пудру збити міксером. Розчинити каву в одній столовій ложці гарячої води. Додати кавовий розчин до сиру з пудрою і ще раз збити. Додати туди ж збиті вершки. Подрібнити печиво на крихту, розділити навпіл. Одну половину порозсипати в чотири склянки порівну. Зверху залити крихту кавово-сирним кремом. Прикрасити все вершками і залишками печива.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

«Піду вип’ю американо з порцією чізкейку. А ви яку каву найбільше любите: з молоком, з цукром, еспресо, американо?», - запитала вона у фанатів.

«Я люблю лате», - зізналася одна з підписниць.

«І я люблю, ще й бажано з чимось солодким», - підтримала її Ребрик.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик показала жінку, без якої вже не уявляє свого життя.

На цей раз актриса поділилася враженнями від серіалу "З ким поведешся", в якому їй дісталася досить складна роль.

Нещодавно Лілія Ребрик опублікувала фотографію з бинтами на голові і подряпинами на щоках. У першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "з ким поведешся".

Також Знай.ua писав, що "побиту" Лілію Ребрик засікли в обіймах чоловіка: подряпина на щоці і бинт.