В Івано-Франківську затвердили графік довозу громадян до дачних ділянок. Про це повідомили в репортажі каналу 402.

З 12 квітня в Україні розпочнеться дачний сезон. У зв'язку з цим у Франківську затвердили графік громадського транспорту для довозу городян до дачних масивів.

Для власників дач у Франківську діятимуть 15 маршрутів. До Хриплина доїхати можна буде з 2-ї автостанції на Пасічній, а в Дем'янів Лаз, село Рибне, Автолівмаш, Тисменицю, Крихівці, Черніїв та інші — з автовокзалу.

За словами начальника міського управління транспорту та зв'язку Андрія Гіглюка, рух автобусів буде не щоденним.

"В один тиждень автобуси курсуватимуть: понеділок, середа, п'ятниця. Тобто, непарні дні тижня. Наступного тижня курсуватимуть у парні дні: вівторок, четвер, субота" - сказав Андрій Гіглюк.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Андрій Гіглюк, кадр з репортажу каналу 402: Facebook
Андрій Гіглюк, кадр з репортажу каналу 402: Facebook
Андрій Гіглюк, кадр з репортажу каналу 402: Facebook

Проїзд в один кінець коштуватиме 4 гривні. При цьому для пільгових категорій громадян він буде безкоштовним при наявності відповідного посвідчення.

У мерії просять місцевих жителів дотримуватися правил карантину, з розумінням поставитися до незручностей, які виникли через ситуацію, що склалася і не створювати конфліктів.

Нагадаємо, що нахабний маршрутник вигнав школярку і обізвав наостанок: "Схожа на повію"

Як повідомляв портал "Знай.uа", харківських маршрутників обклали штрафами в 17 тисяч

Також, "Знай.uа" писав, що Київ ризикує залишитися без маршруток у розпал локдауну - "Нерви здають"