Продовження "карантинної зони", рішення про яке ухвалив уряд, не на жарт розлютило мера Івано-Франківська.

"Є ідея, що МОЗ спеціально не виводить Прикарпаття з "червоної" зони, тим самим порушує створені ними ж правила. Ваш юридичний відділ має всі підстави судовим рішенням змусити вивести область з "червоної" зони, бо так через політичні чвари прийдеться до нових виборів сидіти в ній", - звернулись слухачі станції "Західний полюс" до Марцінківа.

У відповідь очільник громади заявив, що про постанову Кабміну є два судових позови, і судова тяганина триває вже понад сім місяців. В свою чергу рішення в Київського окружного адміністративного суду немає і до сьогодні.

"Теоретично в нас є суди, але немає термінів розгляду. Можуть і до нових виборів розглядати це питання. Це все правильно, але в юридично-демократичній країні, а ми бачимо, що відбувалося на 87 виборчому окрузі, де був масовий підкуп виборців, фальсифікації й інші речі. Те, що відбувалося на цьому виборчому окрузі показує, що у нас зараз навіть гірші часи, ніж за “Партії регіонів”, яка хоча б прикривалася якимось законними методами. Сьогодні при владі є піонери “Партії регіонів” і ті методи стають пряміші та брутальніші. Ми можемо говорити про закон, але сьогодні довіра до судової гілки влади, згідно з останніми дослідженнями, тільки 4%",- підкреслив Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно у Франківську підприємці вийшли на мітинг через локдаун. 5 квітня Руслан Марцінків долучився до протесту підприємців біля будівлі ОДА у Франківську. Головною вимогою протестувальників є дозвіл працювати під час локдауну.

Нагадаємо, що "мертве" київське метро вразило в перший день локдауну: дві людини на вагон

Як повідомляв портал "Знай.uа", медичні капелани благають львів'ян схаменутися: "Настали темні часи"

Також, "Знай.uа" писав, що киянин влаштував сцену патрульним у метро: "Пустіть, мені на роботу треба!"