Дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка активно ділиться з шанувальниками цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Цього разу Катерина Репяхова віддалася спогадам і вирішила поговорити про відпочинок за кордоном.

Катерина Репяхова поділилася новим фото і запитала фанатів про їх першу подорож за кордон.

На опублікованому знімку можна побачити Катерину Репяхову, яка сидить за столиком на палубі пливе в море дерев'яного корабля. Вона одягнена в білу блузку з різнокольоровими квітами, а на її обличчі можна помітити сонцезахисні окуляри.

У підписі до публікації Репяхова запитала фанатів про їх першу подорож за кордон і розповіла, що дане фото було зроблено в Червоному морі.

"В якому віці і в яке місто / країну ви вперше поїхали з вашими дітками? А фотографія зроблена на кораблику в Червоному морі всього пару тижнів тому" - написала Катерина Репяхова.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Публікація Катерини Репяхової: Instagram
Публікація Катерини Репяхової: Instagram
Публікація Катерини Репяхової: Instagram

Нагадаємо, що Катерина Кухар ростить собі заміну: ця дівчинка здатна підкорити "Танці з зірками"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Оля Полякова підкачала "горішок" в міні і з короною на голові: "Як королева"

Також, "Знай.uа" писав, що Настю Каменських у бікіні "засікли" папараці: як насправді виглядає дружина Потапа