Відомий український співак Дзідзьо показав нову рекламу морозива, у якій він зіграв головну роль. Відповідний ролик він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

«Пломбірна казка продовжується! Подивіться, як ретельно ми з «Хрещатиком» вимішуємо та щедро посипаємо горішками найгустіший пломбір у казковому світі Пломбірленда!

Обожнюю проводити такі відбірні пломбірні екскурсії!», - написав він.

У ролику популярний виконавець, який зіграв роль продавця морозива, показує хлопчику чарівну фабрику, на якій казкові істоти виготовляють смаколик. Сам Дзідзьо у фіолетовому костюмі та капелюсі-циліндрі стрибає по хмарах і катається на дивному велосипеді.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Аж захотілося морозива», «Тільки не показали, з чого пломбір робили, може його взагалі людям вживати протипоказано!», - пишуть у коментарях до ролика фанати співака.

Нагадаємо, дружина Дзідзьо показала розкішну фігуру на березі океану: знову без чоловіка.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська показала, якою була до знайомства з Дзідзьо: "Ну і хто тут жирна?"