Відома українська актриса Ірма Вітовська має величезну аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram, які активно стежать за її життям. Цього разу зірка вирішила показати фанатам новий образ до приходу весни.

Ірма Вітовська опублікувала нове фото і похвалилася весняним образом.

На опублікованому знімку можна побачити Ірму Вітовську, яка посміхається позує на тлі вікна. Зірка одягнена в чорну сукню із зображенням безлічі червоних ягід полуниці. Образ вона підкреслила яскравою червоною помадою, заколотим волоссям і великими сережками у формі кулі.

"Полуниці і пензлики" - підписала публікацію Ірма Вітовська.

Публікація Ірми Вітовської: Instagram

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Користувачі Мережі не могли пройти повз таку публікацію і залишили свою думку в коментарях під фото. Багато відзначили, що актриса виглядає дуже добре і побажали їй гарного відпочинку.

"Гарна як полуниця", "Соковита Полуниця", "Прекрасного Вам відпочинку!", " Але то вже і файна полуничка!!!!", "Помада під полуниці" - написали користувачі в коментарях.

коментарі до публікації Ірми Вітовської: Instagram

коментарі до публікації Ірми Вітовської: Instagram

Нагадаємо, що Тіна Кароль вразила зовнішністю без макіяжу і зачіски: "Потрібно відпочити"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Влад Яма показав красуню-дружину в бікіні з висоти пташиного польоту: "Як вам?"

Також, "Знай.uа" писав, що 50-річна Ірина Білик заговорила про участь у "Танцях з зірками": "Питання до..."