Відома українська актриса Ірма Вітовська має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. На цей раз знаменитість вирішила показати свої таланти і зіграла на музичному інструменті.

Ірма Вітовська опублікувала відео, де показала, як володіє музичним інструментом варганом, який в Україні називають "дримба".

На опублікованому відео можна побачити Ірму Вітовську, яка сидить на лавці в парку в куртці і кофті рожевого кольору. При цьому актриса грає на якутському хомусі і сміється.

У підписі до публікації Ірма Вітовська написала лише одне слово: "Дрымбую".

Публікація Ірми Вітовської: Instagram vitovskavantsa
Публікація Ірми Вітовської: Instagram vitovskavantsa
Публікація Ірми Вітовської: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Дримба" - один з найпоширеніших і найстаріших музичних інструментів на землі. Вона з'явилася в північних народах, після чого перекочувала в Європу.

На Гуцульщині "дримба" була дуже поширеним інструментом на рівні з гітарою. На ній в основному грала мама, навчаючи дітей традиційним танцям. Від цього походить слово»дримбаті".

Нагадаємо, що Каменських гаряче розважилася з Нікітюк і Астаф'євою в кліпі "дівчатка рулять

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тіна Кароль тривожно звернулася до українців: "Будьте здорові!"

Також, "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва в стильному вбранні змусила українців помріяти: "Долар по 5"