Відома українська співачка Ірина Федишин активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 350 тисяч шанувальників. Зірка любить ділиться новими фотографіями, подробицями з життя або корисними порадами.

Цього разу красуня вирушила відпочивати в Карпати разом зі своєю подругою і поділилася свіжими кадрами з відпустки.

Так, співачка розповіла, як любить відпочивати в горах на березі річки, адже для неї це єднання з природою і спосіб забути про проблеми.

"Іноді можна почути від друзів: що робити в Карпатах? Коли я приїжджаю в гори, насамперед біжу на річку. Там панує особлива атмосфера єднання з природою. І саме на тій галявині серед лісу ти забуваєш про всі проблеми ))
Вже другою справою, я йду в чан. Прекрасне самопочуття і заряд енергії гарантовано",- розповіла знаменитість.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Федишин навіть розповіла про своє бажання, яке вона не може здійснити через страх - залишитися з наметом на ніч на гірській галявині. Адже їй не дає спокою ситуація, яка трапилася з нею в дитинстві.

"А ще у мене є бажання ... залишитися з наметом на ніч на тій зеленій галявині. Але страх не дозволяє цього зробити. Адже пам'ятаю, коли я була маленькою, ми з батьками і компанією залишилися на ніч на природі. І раптом увечері, коли дорослі палили багаття з лісу почувся постріл, всі не на жарт перелякалися, зібрали речі і поїхали геть з тієї галявини",- написала співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин на кухні показала своїх маленьких козаків: щасливі разом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Заміжня Ірина Федишин подарує щасливчику дві казкові ночі: "поплавати в басейні"

Також «Знай.иа " писав, що Ірина Федишин здивувала кадрами з пухленьким чоловіком: "обіцяв ,що схудне"