Відомий український спортсмен Василь Вірастюк лідирує на виборах в Івано-Франківській області. Про це розповіли на порталі партії "Слуга народу".

ЦВК опрацювала 40,17% результатів виборів до Верховної Ради по 87-му округу. Згідно з цими підрахунками Василь Вірастюк набирає 34,51% і випереджає найближчого конкурента на 6,13%.

З 117 виборчих комісій округу в даний момент опрацьовано 34 протоколи. 5 виборчих дільниць були спрямовані на усунення неточностей.

Крім цього були виявлені значні порушення в результаті яких голоси на 2-х виборчих дільницях будуть перераховані виборчою комісією.

Василь Вірастюк, фото: Facebook Слуга народу
Василь Вірастюк, фото: Facebook Слуга народу
Василь Вірастюк, фото: Facebook Слуга народу

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також у "Слузі народу" додали, що на виборах по 87-му округу були помічені порушення порядку оформлення виборчої документації, а також пошкодження виборчої документації при транспортуванні. Це може говорити про фальсифікацію на виборах.

Крім цього в ЗМІ з'явилися повідомлення про заборонену агітацію і підкуп виборців.

Публікація партії Слуга народу: Facebook
Публікація партії Слуга народу: Facebook
Публікація партії Слуга народу: Facebook

Нагадаємо, що Добкін "продав" Геращенко в ефірі "Право на владу"

Як повідомляв портал "Знай.uа", кияни скаржаться на "здирство" в школах - "Ср*колизів в класі багато"

Також, "Знай.uа" писав, що росіянин, проживши в Україні 4 роки, розкрив очі заробітчанам на ідеальне життя: "Досить на каву у Відні..."