Багато господинь цікавляться, як зробити смачне і корисне блюдо для всієї родини. Однією з таких страв є домашня вегітаріанська ковбаса з квасолі, рецепт якої розповіли на YouTube-каналі "Ранок Надії".

Ця ковбаса готується без додавання тваринного білка і має приємний і ніжний смак, який сподобається всім членам сім'ї.

Для приготування ковбаси з квасолі необхідно підготувати ряд інгредієнтів:

  • Квасоля - 150 грам.
  • Морква - 1 штука.
  • Агар-агар-2 столових ложки.
  • Сіль, спеції, кріп — за смаком.
  • Соняшникова олія - 3 столових ложки.
  • Вода.

Ковбаса з квасолі, кадр з відео: YouTube Ранок Надії
Ковбаса з квасолі, кадр з відео: YouTube Ранок Надії
ковбаса з квасолі, кадр з відео: YouTube Ранок Надії

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Які зміни очікують українців з 1 серпня - все через пандемію

Віктор Павлік розчулив кадрами з маленьким сином без Каті Репяхової: татусь зі стажем

Олександр Еллерт після розриву з Ксенією Мішиною вирішив не марнувати час: "Бери від життя все"

Слава Камінська з НеАнгелів зважилася змити макіяж і "засвітити" своє справжнє обличчя: і пластика не потрібна

Показати ще

1. Квасоля потрібно замочити у воді кімнатної температури на кілька годин.

2. Відварити квасолю, при цьому воду злити в повному обсязі.

3. Натерти і обсмажити моркву.

4. Квасоля подрібнити за допомогою блендера добаавив спеції, сіль, зелень і моркву.

5. У каструлі нагріти півтори чашки води і розвести в ній агар-агар і довести до кипіння.

6. Агар-агар додати до квасолі і добре перемішати до однорідної маси.

7. Отриману масу потрібно залити в формочки, для цього можна використовувати склянки або пластикові пляшки з відрізаним шийкою.

8. Поставити заготовки з масою в холодильник на 20 хвилин і дати застигнути.

Використовувати вегітаріанскую ковбасу можна як і звичайну: готувати бутерброди, салати або подавати до столу як закуску.

Нагадаємо, що печиво "кавові зерна": рецепт ароматного ласощі незвичайної форми

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашня гірчиця на розсолі для справжніх козаків: дідівський рецепт до великоднього столу

Також, "Знай.uа" писав, що для перекусу і святкового столу: смачна намазка на бутерброди з простих продуктів