Жінці зробили невдалий татуаж брів. Про це розповіли на порталі "Дзеркало".

42-річна американка Джеймі Ледбеттер з Канзас-Сіті отримала в подарунок від дочки сертифікат на апаратний татуаж брів. Жінка хотіла здивувати близьких новою зовнішністю і їй це вдалося.

Коли вона прийшла на процедуру, то щось пішло не так. В результаті жінка плучила додаткову пару брів.

"Я такого і найлютішому ворогові не побажаю. Моя самооцінка просто зруйнована. Я зустрічалася з чоловіком, але, побачивши мене в такому вигляді, він кинув мене. Я просто в жаху" - розповіла Джеймі Ледбеттер.

Джеймі досі намагається не з'являтися на вулиці, оскільки дуже комплексує на людях. Пізніше виявилося, що процедуру жінці робив не ліцензований фахівець.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Сама процедура була дуже болючою. Я намагалася не спати, але у мене все горіло, як ніби там була садно" - додала Джеймі Ледбеттер.

Після події вона звернулася до фахівця з видалення татуювань, яка обіцяла допомогти Джеймі і повернути їй колишнє обличчя.

Джеймі Ледбеттер, фото: zerkalo.cc
Джеймі Ледбеттер, фото: zerkalo.cc
Джеймі Ледбеттер, фото: zerkalo.cc

Нагадаємо, що таємничий привид вже рік знущається над мешканцями будинку: вдалося зняти на камеру

Як повідомляв портал "Знай.uа", щасливчик зірвав найбільший джекпот, але так його і не забрав: 330 мільйонів чекають

Також, "Знай.uа" писав, що пенсіонер зробив майже сотню тату і не планує зупинятися: на черзі інтимні місця