Мисткиня з Прикарпаття Оксана Василів створила колекцію ляльок бандерівських часів: усі її "дітки" одягнені у форму Української повстанської армії.

"Вони вирізняються серед інших моїх робіт. Беручись за роботу над ними, я не знала, якими вони вийдуть. Це був свого роду експеримент. Дуже часто мені ставлять різні питання стосовно ляльок, для яких я створюю одяг. І ось одного разу мене запитали, чи зайнялася б я ляльками в формі УПА. Не довго думаючи, я погодилася спробувати, але нічого конкретного не обіцяла, бо це для мене – щось нове і сама ще не знала, яким буде результат", - розповіла Оксана журналістам "Міста".

За словами жінки, робота забрала в неї немало часу: збір інформації, пошуки і замовлення мініатюрної фурнітури, розробка викрійок, робота над вишиванками і головними уборами - дуже багато дрібних елементів, які забирають купу часу, проте результат дуже тішить.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще