Чоловік півтора року бив колишню дружину на очах у дітей. Про це повідомили на порталі "Сьогодні".

Мешканка Кременчука Полтавської області Ольга Плохотниченко зважилася публічно розповісти про насильство з боку колишнього чоловіка.

За словами Ольги, з чоловіком у шлюбі вони прожили 7 років. Через деякий час він знайшов іншу жінку, але зрідка навідувався до колишньої дружини і дітей.

Однак ці візити були далеко не дружніми, адже чоловік часто бив Ольгу на очах у дітей. Також він ображав її і виганяв на вулицю в мінусову температуру.

Жінка не раз писала заяву в поліцію, проте так і не отримала допомоги. Як виявилося, колишній чоловік також подавав заяви на Ольгу нібито та відняла у нього дітей.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так тривало півтора року. В один момент Ольга не витримала і опублікувала відео з побиттям в соцмережі Instagram, а також попросила допомоги. Цим вона змогла привернути увагу громадськості.

Публікація olha_ib04: Instagram
Публікація olha_ib04: Instagram
публікація olha_ib04: Instagram

Публікація olha_ib04: Instagram
Публікація olha_ib04: Instagram
публікація olha_ib04: Instagram

Публікація olha_ib04: Instagram
Публікація olha_ib04: Instagram
публікація olha_ib04: Instagram

"Cьогодні чоловік мені сказав, що ситуація загострилася настільки, що йому Шлють погрози. Але я не могла вчинити інакше. Поки я не опублікувала відео, на якому чоловік мене б'є, ніхто палець об палець не вдарив. 24 березня ми були в органах опіки. Я подала позов до суду, який повинен вирішити, з ким залишити дітей. Хочу, щоб діти були зі мною. Я не хочу випрошувати годинник для побачення з дітьми. Старший син зараз зі мною, молодший - з ним" — розповіла Ольга Плохотниченко.

Нагадаємо, що дочка довела рідну матір до відчаю, дійшло до суду: "Образи ,погрози і насильство"

Як повідомляв портал "Знай.uа", сльози не допоможуть: у Мін'юсті розповіли, як українцям уникнути дискримінації і де шукати порятунку

Також, "Знай.uа" писав, що як уберегтися від домашнього насильства: історія неповнолітньої дівчинки, яку бив батько