Українцю потрібна допомога в лікуванні страшної хвороби. Про це розповіли на порталі ТСН.

Віктор Самойленко не перший рік бореться з раком шкіри, який у нього діагностували в 2019-му році.

Чоловікові видалили злоякісну родимку і встановили страшний діагноз — местатична меланома IV стадії. При цьому захворюванні все тіло покривається виразками, які кровоточать.

"Це рідкісний різновид онкологічного захворювання, при якому метастази можуть проникати в усі органи, але воно успішно лікується за кордоном, і препарати коштують величезних грошей" - кажуть рідні Віктора.

За час лікування сім'я Віктора витратила велику кількість грошей і тепер фінансово виснажена. Однак чоловікові все ще необхідне лікування і тому вони були змушені звернутися за допомогою до небайдужих людей.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Зараз є множинні метастази в головний мозок і лікар призначив імунотерапію. Крапельниці потрібно робити кожні 3 тижні протягом року, вартість однієї крапельниці 7000 $. Будь ласка, допоможіть врятувати чудову людину" - просять допомоги рідні Віктора.

Віктор Самойленко: ТСН
Віктор Самойленко: ТСН
Віктор Самойленко: ТСН

Нагадаємо, що родима пляма поставила під загрозу життя багатодітної матері: "позаду три операції, попереду - ще дві"

Як повідомляв портал "Знай.uа", небайдужі львів'яни рятують маленьку принцесу, яку скосив ковід - "Рік тому осиротіла"

Також, "Знай.uа" писав, що 18-річний Вова зустрів повноліття під крапельницею, мати виплакала всі очі: "Врятуйте, рак!"