Чорна звістка приголомшила Україну в суботу, 20 березня - так стало відомо, що поблизу Шумів від кулі російського снайпера загинув 28-річний Кирило Биковський з Кропивницького.

Донбас, фото: ООС ФБ
Донбас, фото: ООС ФБ

Про це повідомив губернатор Кіровоградської ОДА Андрій Назаренкона офіційному сайті державної установи.

"Солдата Кирила Биковського 1992 року народження у праве плече поранив снайпер. Від поранення військовий помер. На ранок понеділка, 22 березня, запланували розтин, після чого тіло бійця привезуть у рідний Кропивницький", - йдеться в повідомленні.

Губернатор нагадав, що Кирило Биковський проходив службу у 109 окремому гірсько-штурмовому батальйоні 10 окремої гірсько-штурмової бригади, що базується у Коломиї.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, в п'ятницю, 19 березня, на Донбасі у результаті мінометного обстрілу загинув Андрій Грабар - військовослужбовцю було лише 25 років.

Про трагічну звістку на своїй сторінці в Facebook повідомила 36 окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського.

Також Знай повідомляв, що на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.