На Прикарпатті встановили меморіальну дошку загиблому герою. Про це розповіли на сторінці Калуського ВПУ № 7 у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 13 жовтня у Калуському ВПУ №7 встановили меморіальну дошку десантнику Богдану Гавриливу, який загинув у зоні проведення ООС.

Читайте Знай в Google News!

На відкриття дошки прийшли рідні та близькі загиблого героя. Також на заході були присутні представники районної та міської влади, представники духовенства, громадських організацій, учні та педагоги училища.

Відкриття меморіальної дошки Богдана Гавриліва, фото: Facebook Вище професійне училище 7 м. Калуш

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Присутні вшанували пам'ять загиблих воїнів, які були учнями ВПУ № 7: Богдана Гавриліва, Павла Ліщинського, Юрія Пукіша та всіх тих, хто загинув захищаючи Україну. На їхню честь вони провели хвилину мовчання.

Життя Богдана Гаврилова обірвалося вранці 4 березня 2019 року. Окупанти здійснили обстріл позицій ЗСУ із забороненого озброєння, внаслідок чого калушанин загинув.

8 березня 2019 року Богдана Гавриліва поховали на кладовищі Калуша, поруч з Героєм України Ігорем Дмитрівим.

18 Квітня 2019 року він був посмертно нагороджений орденом За мужність III ступеня.

публікація Вищого професійного училища 7 м. Калуш: Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Чернівцях увічнили загиблих на Донбасі героїв

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві помер ветеран АТО, який підпалив себе на Хрещатику

Також, "Знай.uа" писав, що український герой втратив ногу і очі на Донбасі, але не здався