В одному з сіл Карпат сніг йшов чотири дні поспіль і засипав повністю дороги. Розчищати сніг виїхала спеціальна техніка.

Про це розповів журналіст Роман Клим на своїй сторінці у Фейсбуці.

За його словами, у жителів віддаленого села недалеко від Писаного кКаменю одвічна проблема з розчищенням дороги. Людям постійно доводилося збирати кошти на паливо для грейдера, щоб до села можна було розчистити дорогу.

Зараз тут була помічена робоча техніка від "Облавтодору".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Ось так вхурделило сьогодні у високогір’ї Карпат! Це дорога Буковець-Черетів у Верховинському районі на висоті більше 850 м н. р. м. Зі слів місцевих мешканців, тут сніжило чотири дні поспіль. У жителів віддаленого села неподалік Писаного Каменю одвічна проблема з розчищенням дороги: гуцулам раніше постійно доводилося самим збирати кошти на паливо для грейдера, аби до села був доїзд, а зараз дорогу обслуговує техніка субпідрядної організації від ДБК «Облавтодор»",- написав у пості Роман Клим.

У коментарях чоловіка поправили і розповіли, що дана техніка належить місцевому жителю села, який власними силами і своєю технікою розчищає дорогу від снігу, за свій і місцевих жителів рахунок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карпати занурилися в зимову казку-українцям показали чарівні фото

Як повідомляє портал «Знай.иа» Діденко розповіла, якою буде погода в кінці робочого тижня: парасольки залиште вдома, але одягайтеся тепліше

Також «Знай.иа " писав, що Потужна лавина змусила Карпати здригнутися: злякалася навіть камера