Медики оживили жінку після смерті. Про це повідомили у виданні "ВВС".

Керол Бразерс в той день возвращалсь з магазину і як тільки вийшла з автомобіля у неї стався напад. Жінка не пам'ятає, як це сталося, але те, що відбувається чітко запам'яталося її чоловікові Девіду, який відкрив двері будинку і побачив лежить на землі дружину.

У жінки сталася зупинка серця. На щастя сусід Бразерс знао лснови першої допомоги і почав робити Керол штучне дихання.

Незабаром приїхала швидка допомога і десь через 30 -45 хвилин після зупинки серце Керол вдалося запустити.

"Люди думають, що 45 хвилин - це якесь диво. Але ми знаємо, що деякі повернулися до життя через три, чотири і навіть п'ять годин після смерті. І більше того – жив після цього повноцінним життям"", - розповідає доктор Сем Парніа, який керує реанімаційними дослідженнями в Університеті штату Нью-Йорк в Стоуні Брук.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Згідно зі словами лікарів, після зупинки серця, якщо мозок не отримує кисень більше 20 хвилин, то він безповоротно пошкоджується. Однак цього можна уникнути, якщо робити штучне дихання і правильні масаж серця, а після провести сучасну післяреанімаційну терапію.

Керол Бразерс, фото: bbc.com
Керол Бразерс, фото: bbc.com
Керол Бразерс, фото: bbc.com

Нагадаємо, що українка стала мамою з четвертої спроби і напоролася на нерозуміння - "Навіщо вам така дитина?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українка розповіла, як кардинально змінила життя: рушниця замість високооплачуваної роботи

Також, "Знай.uа" писав, що київські копи перетворилися на баб-повитух на завантаженій дорозі: "Народжую!"