У Франківську підприємці другої групи не платитимуть єдиний податок за березень. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків під час прямого ефіру на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Під час прямого ефіру Руслан Марцінків заявив, що локдаун у Франківську сильно вдарив по малому бізнесу. У зв'язку з цим чиновники вирішили скасувати податок за березень для підприємців другої групи.

"Ми повинні не вбити, не втратити місцевий бізнес. Дуже важливо робити реальні кроки. Тому за березень ми скасуємо єдиний податок для другої групи. На жаль, інші податки - це повноваження Верховної Ради" - сказав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з прямого ефіру: Facebook

Марцінків підкреслив, що даний крок є реальною підтримкою для представників місцевого бізнесу, які зараз переживають не найкращі часи.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Крім цього мер повідомив, що звернувся в Івано-Франківську ОДА з проханням дозволити роботу чергових дитячих тсадіков.

Нагадаємо, що разьеренний Терехов помножив на нуль харківських комунальників

Як повідомляв портал "Знай.uа", жорсткий локдаун у Києві з 20 березня по 9 квітня: що буде закрито і кому дозволять працювати

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий прокатає львів'ян на маршрутках, дорожче київських