У Франківську підприємці повстали проти локдауну. Про це повідомив мер міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

18 лютого під стінами Івано-Франківської ОДА підприємці зібралися на мітинг проти локдауну. До них на діалог вийшов і мер міста Руслан Марцінків.

Підприємці були незадоволені тим, що великі супермаркети працювали, в той час як невеликим магазинам заборонили обслуговувати клієнтів.

"Я не міг не вийти і не підтримати жителів громади. Я ж розумію, що вони зараз - як "між двох вогнів". Маленькому магазину, де продаються (н-д) світильники працювати заборонено - а відкриті великі магазини, де постійні скупчення людей! Ну і допомоги теж немає..." - написав Руслан Марцінків.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Мітинг у Франківську, фото: Facebook Руслан Марцінків
Мітинг у Франківську, фото: Facebook Руслан Марцінків
мітинг у Франківську, фото: Facebook Руслан Марцінків

Разом з тим мер підкреслив, що в місті досі важка ситуація з коронавірусом і в лікарнях ще багато пацієнтів, але обмеження повинні бути логічними і тому він сподівається на те, що уряд вирішить ситуацію, що склалася.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Нагадаємо, що Київську лабораторію викрили на фальшивих тестах на ковід: "Кому пандемія, а кому мама рідна"

Як повідомляв портал "Знай.uа", жахи харківської лікарні показали зсередини, страшно дивитися: крижана вода і цвіль на матрацах

Також, "Знай.uа" писав, що тернополян закрили на жорсткий карантин: прощайте, кафе та спортзали