У Франківську зменшилася захворюваність коронавірусом. Про це розповів мер міста Руслан Марцінків в ефірі на радіо "Західний полюс".

Руслан Марцінків повідомив, що станом на 18 березня в Івано-Франківську зменшилася кількість пацієнтів з COVID-19. У зв'язку з цим мер вважає, що місто незабаром вийде з локдауну.

Згідно зі словами Руслана Марцінківа, в даний момент в лікарнях знаходиться 621 пацієнт з COVID-19. З них 384 у Центральній міській лікарні, а 242 у міській клінічній лікарні №1.

Руслан Марцінків, кадр з ефіру на радіо Західний полюс: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з ефіру на радіо Західний полюс: Facebook
Руслан Марцінків, кадр з ефіру на радіо Західний полюс: Facebook

Мер підкреслив, що тиждень тому кількість пацієнтів дорівнювала 700 і якщо така тенденція продовжитися, то незабаром Франківськ може вийти з локдауна.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Буквально за 5-6 днів зменшилося на 100 госпіталізованих пацієнтів і це великий плюс, це зменшення навантаження на лікарні. Хоча важких хворих, на жаль, не зменшується. Але якщо буде зберігатися така динаміка, то думаю наступного тижня ми вийдемо на 300-350 госпіталізованих" - сказав Руслан Марцінків.

На запитання, до якого часу приблизно триватиме локдаун У Франківську Марцінків відповів-як мінімум до 28 березня.

Нагадаємо, що Київську лабораторію викрили на фальшивих тестах на ковід: "Кому пандемія, а кому мама рідна"

Як повідомляв портал "Знай.uа", жахи харківської лікарні показали зсередини, страшно дивитися: крижана вода і цвіль на матрацах

Також, "Знай.uа" писав, що тернополян закрили на жорсткий карантин: прощайте, кафе та спортзали