Маленькому українцю терміново потрібна допомога. Про це повідомили на сторінці БО "Мама і немовля" у соцмережі Facebook.

5-місячному Вадиму медики встановили страшний діагноз-прогресуюча гідроцефалія. В результаті захворювання через надмірний тиск у хлопчика значно збільшується розмір голови, що заподіює йому сильний біль.

Згідно з життєвими показниками Вадиму терміново необхідна термінова операція по установці програмованого шунта. Вартість витратних матеріалів для операції становить 50 000 гривень.

Вадим, фото: Facebook БО Мама і немовля
Вадим, фото: Facebook БО Мама і немовля
Вадим, фото: Facebook БО Мама і немовля

У сім'ї хлопчика немає можливості, тому вони були змушені звернутися за допомогою до небайдужих людей, адже це єдиний шанс на порятунок дитини.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Такі малюки швидко реабілітуються і показують хороші результати після операції, головне дати дитині цей шанс! Зараз найскладніший період у Вадимчика, і якщо зібратися всім разом, то зможемо повністю змінити його дитинство і життя! Віримо диво і добрі серця!"- зазначено в публікації.

Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook
Публікація БО Мама і немовля: Facebook

Нагадаємо, що Ольга не захотіла видалити родимку, і це призвело до раку: тепер благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", тернополяни засипають один одного квітами заради важко хворої дитини: "Весна врятує життя"

Також, "Знай.uа" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на" до " і "після": батьки готові серце віддати