На Прикарпатті подорожчали продукти. Про це повідомили в управлінні статистики Івано-Франківської області.

У лютому на продовольчому ринку Прикарпаття ціни на продукти та безалкогольні напої зросли на 1,7%.

Найбільше подорожчання торкнулося таких груп продуктів: цукор, м'ясо птиці та овочі. Дані категорії продуктів подорожчали від 4,9% до 7,8%.

Також зросли ціни і на маргарин, соняшникову олію, яловичину, рибу і рибні продукти, Продукти переробки зернових, хліб, рис, фрукти і яйця — від 1,4% до 4,0%.

Не дивлячись на це деякі продукти подешевшали в ціні: кисломолочна продукція, сметана і масло. Вартість цих категорій продуктів знизилася від 1,6% до 1,8%.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Також підвищилися і ціни на алкогольні та тютюнові вироби — 1,1%. Це пов'язано з подорожчанням тютюнових виробів на 3,7%.

Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Івано-Франківськ, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Нагадаємо, що Українка мало не нагодувала дітей ковбасою з живим "сюрпризом": "Купили на бутерброди"

Як повідомляв портал "Знай.uа", українських пенсіонерів годують "свіжаком" зі смітника: "Довели людей до злиднів"

Також, "Знай.uа" писав, що було тухле, а стало-свіже: на ринку познущалися над улюбленим продуктом українців, будьте обережні