Прикарпатець зібрав понад 80 вихованців під одним дахом. Про це повідомили в репортажі ТРК РАІ,

Тарас Олійник з Прикарпаття зібрав під одним дахом понад 80 вихованців більшість з яких є хижаками Амазонки. У зв'язку з цим він називає себе "володарем фішмонстрів".

Чоловік вирішив заводити хижаків, оскільки вважає їх свого роду "санітарами".

"Вони вибирають завжди, коли полюють, слабку або хвору особину. Можна сказати, що вони як наші вовки в лісі, так само вони в Амазонці санітарну функцію виконують, щоб потомство тих ссавців і риб, яких вони їдять, було вже здоровіше, якісніше" - говорить Тарас Олійник.

Тарас Олійник, кадр з репортажу ТРК РАІ: YouTube
Тарас Олійник, кадр з репортажу ТРК РАІ: YouTube
Тарас Олійник, кадр з репортажу ТРК РАІ: YouTube

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Серед вихованців Тараса є Піранья "Пако" з людськими зубами, соми платидораси, які видають трубні звуки, хижі черепахи, які їдять мишей і риб, равлики ахатини і милий котик, який відмінно уживається з річковими хижаками і любить сидіти на акваріумі акули.

Нагадаємо, що не зебра, а живе "диво світу": унікальний лоша народився з забарвленням в горошок

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Тернопільщині дика красуня переполошила городян: нікого не боялася

Також, "Знай.uа" писав, що на Львівщині замерзають лелеки: лютий березень обламав крила