Туристи не задоволені закриттям курорту "Буковель". Про це повідомили у виданні "Суспільне".

Гірськолижний курорт "Буковель" закрили на карантин з 12 по 27 березня. У зв'язку з цим багато туристів залишилися не задоволені таким поворотом подій.

Киянин Андрій Волошко каже, що приїхав на відпочинок 12 березня і наступного дня його попросили виселиться з готелю. Чоловік не задоволений, оскільки витратив чималі гроші, але не зміг відпочити.

"Як на мене, такі речі повинні бути обговорені, затверджені, і повинна надаватися інформація, що не буде працювати з таких причин. Це все повинно було бути нормально. А за фактом приїхала поліція, закрила... Це був повний цирк. Я був свідком того, що відбувалося на підйомниках" - каже Андрій Волошко.

Туристи не задоволені закриттям Буковеля: Суспільне
Туристи не задоволені закриттям Буковеля: Суспільне
туристи не задоволені закриттям Буковеля: Суспільне

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сімейство Вечірових з Луганщини також не досить закриттям курорту. За їх словами, вони збирали гроші на відпочинок протягом року і зараз не можуть повернути оплату за готель.

"Два дні ми встигли відпочити, три дні нам ще залишилося. Тепер шукаємо квитки, щоб повернутися назад. Відкладаємо гроші цілий рік. У нас життя там не зовсім легке, на лінії розмежування " - каже сімейство.

Киянки Таїсія і Галина також не задоволені ситуацією, що склалася. Жінки планували відпочивати ще чотири дні.

"Ми розуміємо ситуацію, яка склалася, але коли у всій країні був локдаун, то чомусь не спромоглися закрити. А якщо зараз ми піднімаємося на підйомнику: сидиш один, попереду три вільних і ззаду вільні місця... Людей практично немає і зараз закрили. Це просто політичні ігри" - кажуть туристки.

Туристи не задоволені закриттям Буковеля: Суспільне
Туристи не задоволені закриттям Буковеля: Суспільне
туристи не задоволені закриттям Буковеля: Суспільне

В даний момент рух у напрямку "Буковеля" частково перекрито. В Яремче та Поляниці встановлені блокпости, на яких працює поліція. Безперешкодно пересуватися можуть лише місцеві жителі і люди, які працюють на цій території.

У паляниці також закриті магазини і ринки. Частково лише працюють магазини з товарами на прокат, які очікують, коли клієнти повернуть орендовані речі.

Нагадаємо, що Харківський медик показав жахи переповнених лікарень: "Діти на апаратах, кисню в обріз"

Як повідомляв портал "Знай.uа", не хочеш на карантин? Євросоюз вирішив пом'якшити обмеження на в'їзд для іноземців - пакуйте валізи

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні "почервоніли" чотири області: МОЗ оновив карантинні зони