Маленька мешканка міста Калуш на Франківщині Ліліана Гурська здобула перемогу у трьох міжнародних вокальних конкурсах, а також взяла приз глядацьких симпатій.

Про це пише портал "Вікна".

Серед них - фестиваль-конкурс до Дня народження Григорія Чапкіса "PROFEST", конкурс "Любов без кордонів" , на якому Ліліана Гурська додатково отримала приз глядацьких симпатій і запрошення на вокальний конкурс до Болгарії, і дистанційний фестиваль-конкурс "Creative Flight 2021".

Дівчинка більше півроку займається у вокальній студії "Perfect Voice". Викладач вокальної школи Юлія Кащій зазначила, що не дивлячись на такий юний вік, чотирирічна Ліліана, дуже відповідальна і працьовита.

джерело: Вікна
джерело: Вікна

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Варто відзначити, що крихітка стала наймолодшою учасницею серед конкурсантів у всіх конкурсах і підкорило серця професійних журі своїми вокальними даними та артистизмом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Полтавщині паралізований хлопчина з ДЦП пише вірші та музику-залізна сила волі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Юна буковинка заспівала про карантин разом з лідером гурту "ТІК", на черзі Зібров з Дзідзьо - " Давай, дядько Паша!"

Також «Знай.иа " писав, що Юна тернополянка закохала в себе всю Україну-піаністка, співачка і яскрава красуня