У вокальному шоу "Голос країни" починається етап "боїв" між учасниками. Про це розповів ведучий проекту Юрій Горбунов в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Перш за все Юрій Горбунов підкреслив, що в цьому сезоні шоу дуже багато сильних учасників і ведучим доведеться дуже важко.

"Бої - це серйозний виклик для всіх тому, що це той момент, коли наші тренери будуть прощатися з половиною своєї команди. Ось тут вже починаються для наших учасників справжні трагедії, оскільки сліпі прослуховування закінчилися і тепер доведеться з кимось прощатися, а сезон дуже сильний. Я взагалі кожен раз дивуюся, я не один раз це говорив, звідки в нашій країні така кількість людей, які так співають, але цього разу є справжні самородки і як тренерам буде важко можна собі лише уявити" - сказав Юрій Горбунов.

Кадр з ефіру Сніданок з 1+1: YoyTube
Кадр з ефіру Сніданок з 1+1: YoyTube
Кадр з ефіру Сніданок з 1+1: YoyTube

Крім цього телеведучий додав, що боротьба почнеться не тільки між учасниками, а й між членами зіркового журі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Між тренерами також буде серйозна конкуренція і на "боях" це буде відчутно" - додав Юрій Горбунов.

Нагадаємо, що Тіна Кароль не втрималася і закинула ніжку на свого друга: вирішила зігріти обох

Як повідомляв портал "Знай.uа", у "Школу леді" для "пацанок" увірвався невідомий: "Кого побив"

Також, "Знай.uа" писав, що Ольга Фреймут зізналася, як бути коханкою: "Розповідав, як сильно любить"