У Франківську від коронавірусу померла медик. Про це повідомили на сторінці Обласної клінічної лікарні Івано-Франківської міської ради у соцмережі Facebook.

11 березня на 67-му році життя померла Старша медсестра ОКЛ Франківська Марія Свідрук. У лікарні жінка працювала 39 років.

Більше двох тижнів Марія боролася з коронавірусом. Вона перебувала на кисневій підтримці, а в останні дні її стан погіршився і жінку госпіталізували у відділення анастезіології та інтенсивної терапії, де її серце зупинилося.

Марія Свідрук, фото: Facebook ОКБ Івано-Франківська
Марія Свідрук, фото: Facebook ОКБ Івано-Франківська
Марія Свідрук, фото: Facebook ОКЛ Івано-Франківська

Колеги Марії відгукуються про неї як про хорошу наставницю, яка завжди готова була прийти на допомогу і висловлюють співчуття її рідним і близьким.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Колектив висловлює співчуття чоловікові Марії, дочці, синові та онукам. Колеги діляться найтеплішими спогадами, переживаннями і словами подяки своїй наставниці, якій Марія Свідрук була для багатьох."- зазначено в публікації.

Публікація ОКЛ Івано-Франківська: Facebook
Публікація ОКЛ Івано-Франківська: Facebook
Публікація ОКЛ Івано - Франківська: Facebook

Нагадаємо, що на Прикарпатті помер колега Володимира Івасюка: його хіти обожнювала вся Україна

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Чехії загинула молода Українка, в цій трагедії-долі тисяч заробітчан: "Осиротів синочок"

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську померла медсестра, яка врятувала сотні життів: "Ти була ангелом у білому халаті"