У Франківську викладачка фізики відсвяткувала 100-річний ювілей. Про це розповіли на порталі Прикрапатського національного університету імені Василя Стефаника.

В університеті імені Стефаника привітали викладачку фізики Віру Іванівну Стефаншин з досягненням почесного віку-100 років.

У день ювілею ректорат, колектив та студенти Прикрапатського національного університету імені Василя Стефаника висловили слова подяки вірі Іванівній за неоціненний внесок у розвиток напряму фізики в навчальному закладі.

Викладачці з Франківська виповнилося 100 років: pnu.edu.ua
Викладачці з Франківська виповнилося 100 років: pnu.edu.ua
викладачці з Франківська виповнилося 100 років: pnu.edu.ua

"Викладач підготувала багато висококваліфікованих фахівців, які і зараз продовжують її справу в рідній Альма-матер і багатьох навчальних і наукових закладах України. Кращі привітання нашій ювілярці та побажання здоров'я, достатку, душевного спокою. Нехай Господь оберігає вас на довгі і благі літа!" - зазначено в публікації.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що киянка пережила Гітлера і Сталіна і посміхнулася гостям: "Щаслива в 103"

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому 100-річна ювілярка переможно посміхнулася гостям: де ваш Гітлер і Сталін?

Також, "Знай.uа" писав, що харків'янка відзначила 100-річний ювілей: пережила війну і голод, а посміхається як молода