Відома українська співачка Ірина Федишин досить активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Там зірка ділиться новими фотографіями, подробицями з життя або корисними порадами.

На цей раз знаменитість порадувала шанувальників свіжими кадрами, на яких постала в яскравому весняному образі, який складався з спокусливо-рожевого короткого плаття-піджака з глибоким вирізом в зоні декольте.

Ірина Федишин, скріншот: Instagram
Ірина Федишин, скріншот: Instagram

Не забула Ірина привітати дівчат з Міжнародним жіночим днем.

"Хтось святкує, хтось не святкує) але коли чоловіки говорять теплі слова і дарують квіти - це так приємно
Всіх зі святом 💐 нехай в серці завжди буде весна!
#ІринаФедишин #весна #свято #обійми #квіти 💓 Прем'єра "обійми" (в шапці профілю)",- написала красуня.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ірина Федишин, скріншот: Instagram
Ірина Федишин, скріншот: Instagram

Також зірка оприлюднила список міст в який виступить вже наступного тижня:
12 березня - Одеса
13 березня - Миколаїв
14 березня-Херсон
15 березня - Каховка
18 березня - Трускавець.

Ірина Федишин, скріншот: Instagram
Ірина Федишин, скріншот: Instagram

Зазначимо, що Ірина Федишин випустила нову пісню під назвою "обійми".

"Це дуже чуттєва і ніжна пісня. Вона про те, чого хочеться нам – всім дівчатам, жінкам. Якими б сильними ми не були, нам хочеться, щоб нас обійняли, поцілували, сказали теплі слова і підтримали",- розповіла співачка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин розповіла про тверезий Відпочинок з Еллертом і Мішиною: "у зав'язці". Федишин відвідала радіо, де розповіла про все, що зараз з нею відбувається в житті, показала нову пісню, а також поговорила про Олександра Еллерта.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ірина Федишин обійняла синочків під березневим снігом- " ще один малюк!" Ірина Федишин показала, як проводить час зі своїми синочками.

Також «Знай.иа " писав, що Ірина Федишин запалила з двома маленькими чоловіками: неможливо не закохатися. Зірка показала запальні танці зі своїми дітьми під пісню "Василина".