Ця історія шокувала всю Україну: ніхто і подумати не міг, які моторошні секрети може зберігати звичайна, на перший погляд, сім'я.

Надя Гнатюк росла звичайною дитиною: ходила в школу, захоплювалася танцями і грала в ляльки, розповіла мама в ефірі українського ток-шоу.

Одного разу мама привезла дівчинку в лікарню, щоб провести повне обстеження. Тут лікарі ошелешили жінку: її 11-річна принцеса... вагітна. Шокована жінка почала пошуки "винуватця" і звернулася в поліцію. Розслідування показало, що батьком майбутнього малюка є не хто інший, як рідний батько Наді. Чоловіка відправили за ґрати на 10 років, пише just-interes.

Через кілька місяців Надя народила здорову дівчинку, яку вирішили назвати Мариною. У 14 років вона шокувала матір вдруге: вона знову вагітна. Цього разу обранцем дівчини став 19-річний Віталій. Пара вирішила одружитися і повінчатися в церкві.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Надя народила хлопчика Андрійка, і новоспечена сім'я перебралася в рідне селище Віталія до його батьків. Нескладно здогадатися, що школу дівчина так і не закінчила. Історію Наді знають всі односельці, однак, ніхто не відгукується про дівчину погано.

Мама Наді Гнатюк частенько гостює у дочки, відвідуючи онуків. Марині не так давно виповнилося 16 років, а Андрій відсвяткував своє 13-річчя. Сім'я донині живе в селі і веде своє господарство.

Нагадаємо, горе-мати кинула однорічну дочку вмирати в порожньому будинку: повернулася через 10 років і обімліла. Дівчинка лежала в багнюці і пробула в будинку близько тижня, також у неї було зламано стегно.

Як повідомляв "Знай.ua", в стоматології "катували" маленьких пацієнтів, правда вилізла через півроку: українці вимагають покарання

"Знай.ua" писав, божевільна матуся народила одинадцять малюків і готується до нової вагітності: "Не збираюся зупинятися".