Вже незабаром українці святкуватимуть 8 березня. Для когось — це свято весни, для когось день боротьби за права жінок, а для когось — пережитки минулого.

Журналісти розпитали франківців чи будуть квіти у їхній оселі 8 березня, передає портал "ПІК".

Більшість франківчан вважають, що квіти це один з найголовніших атрибутів 8 березня. Проте зазначають, що квіти для коханої жінки чи мами мають бути без причини, а просто для настрою.

Романія, скріншот із відео
Романія, скріншот із відео

"Будуть (квіти - ред.) звичайно, що будуть. Мені здається, що для жінки дівчини чи мами квіти мають бути в оселі постійно під настрій кожного дня, а не тільки 8 березня, ", - каже франківчанка Романія.

Так само вважає і молода франківчанка Діана, проте вона не є прихильницею цього свята.

Діана, скріншот із відео
Діана, скріншот із відео

"Якщо чоловік подарує, то будуть. Я не прихильниця цього свята якщо відверто. Квіти мають бути без причини", - каже дівчина.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

До слова, нещодавно соціологи провели дослідження та дізналися скільки мешканців України збираються святкувати 8 березня. Таким чином, Міжнародний жіночий день – цього року мають намір відзначати 68% українців.