Відомий український виконавець Арсен Мірзоян досить активний користувач соціальних мереж. Він час від часу радує фанатів то новими публікаціями, то stories.

Таким чином повідомляється, що цього разу він опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram нову stories, в якій показав, чим же займається ночами.

Зараз Арсен Мірзоян активно записується на студії, по всій видимості найближчим часом варто очікувати нову пісню від артиста, або ж він просто щось озвучує

"Хто вночі співає, той вранці трохи спить" - підписав фото Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Там він стоїть в навушниках у професійного мікрофона. Видно, що це приносить йому задоволення.

Коли можна буде побачити сам результат-поки що невідомо.

Нагадаємо, що раніше артист також провів ніч не вдома, а на студії. Він опублікував кадри звідти. Розповідати що саме вони знімають Мірзоян не став, лише загадково відповів користувачам в коментарях»щось знімаємо". Є ймовірність, що шанувальники найближчим часом зможуть насолодитися новим кліпом, або дечим ще цікавим.

Раніше ми повідомляли, зять Ніни Матвієнко Мірзоян обійняв чоловіка перед сном.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко показала, яке свято відзначає замість Дня Валентина.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян опинився вночі в чужому місті, Тоні Матвієнко немає поруч:"зірки загорілися". Артист розмістив красиві кадри, на яких можна побачити пальму і зоряне небо на морському узбережжі Brayka Bay.