Стало відомо про те, як живе хлопець, який став батьком в 13 років. З того моменту пройшло 12 років.

Таким чином повідомляється, що ця новина в той час облетіла чи не весь світ. 13-річний підліток і його подруга, якій тоді було 15, стали батьками.

Підлітки з США, фото: вільне джерело
Підлітки з США, фото: вільне джерело

Тоді хлопець навіть не розумів, що ж його чекає попереду. Перший час Підлітки нічого не говорили батькам, але потім мати сама здогадалася, так як у дочки стрімко ріс живіт.

Підлітки з США, фото: вільне джерело
Підлітки з США, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Альфі зрадів майбутньому батьківству, а його батьки ні. Вони розуміли, що він сам ще дитина, і піклуватися про майбутнє малюка не зуміє. Також, це б поставило хрест на його кар'єру.

13-річний хлопець виглядав років на 10, і не вірилося, що він вже буде батьком. Сам Альфі і його подруга Шантель говорили і обіцяли. Що будуть піклуватися про свого малюка.

Після народження батько ніби дорослішав на очах. Він доглядали за дочкою, і було ясно, що вони з Шантель люблять дитину.

Батьки все ж наполягли на генетичній експертизі, і виявилося, що дитина була не від нього, а від іншого друга Тайлера. Той відмовився від дівчини, і сказав, що все це було помилкою.

Підлітки з США, фото: вільне джерело
Підлітки з США, фото: вільне джерело

У Альфі почалася депресія, а Шантель поїхала з міста.

Минуло дванадцять років, Шантель знайшла іншого чоловіка, і народила ще одну дитину. А ось Альфі не зміг влаштувати своє життя. Через депресію він почав випивати, і замкнувся в собі.

На сьогоднішній момент Альфі живе з батьками. У нього досі є згубна звичка. На його рахунку 12 правопорушень.

Нагадаємо, горе-мати кинула однорічну дочку вмирати в порожньому будинку: повернулася через 10 років і обімліла. Дівчинка лежала в багнюці і пробула в будинку близько тижня, також у неї було зламано стегно.

Як повідомляв "Знай.ua", в стоматології "катували" маленьких пацієнтів, правда вилізла через півроку: українці вимагають покарання

"Знай.ua" писав, божевільна матуся народила одинадцять малюків і готується до нової вагітності: "Не збираюся зупинятися"