Відома українська актриса Ольга Сумська зібрала багатотисячну аудиторію в Instagram і часто радує своїх шанувальників новинами з особистого та професійного життя.

Ольга Сумська відвідала одну з гімназій столиці. Там вона подивилася на виступи дітей.

Таким чином повідомляється,що Ольга Сумська відвідала столичну школу "Гімназія а+". Там учні підготували розважальну програму, яка, по всій видимості, припала до душі актрисі. Приурочено це, швидше за все, до Міжнародного жіночого дня.

Спочатку учні представили проект»жінка на межі століть". Вони показали княгиню Ольгу, а потім Роксолану. Це була історія про українських жінок.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ользі Сумській подарували красивий, ніжний букет квітів, і вона із задоволенням після заходу сфотографувалася з учнями.

Нагадаємо, Ольга Сумська політає на мітлі над Одесою. На цей раз актриса поділилася фотографіями, зробленими під час вистави "майстер і Маргарита", в якому вона грає головну жіночу роль.

Як повідомляв портал Знай.ua , Ольга Сумська показала, якою була до легендарної Роксолани. Ольга Сумська опублікувала кілька дитячих новорічних знімків і розповіла, як відзначала свята.

Також Знай.uа писав, Ольга Сумська відверто заговорила про зради у шлюбі з Борисюком.

Ольга Сумська згадувала про зради в їхньому шлюбі. При цьому зізналася, що невірність була як з боку чоловіка Віталія Борисюка, так і з її боку.