Відома українська актриса Ольга Сумська вже багато років перебуває у шлюбі з актором Віталієм Борисюком. Зірка зізналася, що їхнє сімейне життя не завжди було безхмарним.

Про це популярна актриса зізналася в програмі "Кава з перцем".
Так, колись Ольга Сумська згадувала про зради в їхньому шлюбі. При цьому зізналася, що невірність була як з боку чоловіка Віталія Борисюка, так і з її боку.

Ольга Сумська, фото: Instagram olgasumska
Ольга Сумська, фото: Instagram olgasumska

"Ну, як вам сказати, це випробування, ми ж всі не безгрішні, все абсолютно, які спокуси були... Тому що і літаки прилітали, і шанувальники були, дзвонили, але занадто яких-небудь серйозних таких землетрусів в нашій родині, щоб сказати, що все, я знайшла якогось мільйонера, не було. Я його не шукала, він мені не потрібен, тому що у мене є моя рідна людина, яку я дуже люблю, і я ціную наші відносини, такі ось витривалі і загартовані часом", - говорить актриса.

Зірка зізнається, що всі випробування тільки зміцнили їхні стосунки і дали зрозуміти, що ж дійсно важливо в цьому житті. Ольга Сумська зазначила, що кожен зробив висновки, і зрозумів, що любов один до одного це найважливіше.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк, instagram.com/olgasumska
Ольга Сумська і Віталій Борисюк, instagram.com/olgasumska

"Сьогодні Віталік зробив якісь висновки для себе, і я теж. Тому що кожен день як подарунок долі, життя так швидкоплинне. А найголовніше, знаєте, щоб наша любов з Борисюком ставала лише міцнішою. Любов, любов і ще раз любов. Адже ми цього гідні", - поділилася Ольга.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадавши, Оля Полякова в міні-бікіні показала, як по-королівськи починає ранок: "не спалося"

Як повідомляв портал "Знай.ua", щаслива Тіна Кароль розтанула поруч з карооким "конкурентом" Дана Балана

Також, "Знай.ua" писав, мокренька Надя Дорофєєва в бікіні підкорила "вологою" фотосесією під водоспадом