В Австралії підліток помер після укусу медузи. Про це повідомили у виданні "ВВС".

На півночі Австралії, біля міста Бамага 17-річного підлітка вжалила отруйна кубомедуза, що призвело до його смерті. Згідно з інформацією австралійських ЗМІ, це перша смерть від отрути медузи з 2006 року.

Влада Квінсленгда повідомила, що хлопець купався біля міста Бамага, де найчастіше можна зустріти кубомедуз. У підсумку медуза вжалила підлітка і його серце зупинилося.

Варто відзначити, що кубомедуза считатется самим отрутовідтим морським істотою. Ця група включать в себе близько 20 видів, які мешкають в тропічних водах. Її отрута викликає параліч, зупинку серця і смерть.

Найчастіше смертельні випадки через кубомедуз відбуваються в основному в тропічних водах, біля півночі Австралії. Щоб убезпечити людей, уздовж пляжів в Північному Квінсленді натягують спеціальні мережі, які не дозволяють медузам потрапити до вод біля берега. Не дивлячись на це, іноді кубомедузам вдається потрапити до людей.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Кубомедуза, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Кубомедуза, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube
Кубомедуза, зображення ілюстративне, кадр з відео: YouTube

Нагадаємо, що зоозахисники показали несамовиті кадри: "Дітям не місце на полюванні"

Як повідомляв портал "Знай.uа", малюк-циклоп налякав всю сім'ю, дві зіниці на оці і немає носа: "Подарунок від Бога"

Також, "Знай.uа" писав, що львівських собак труять проносним через "Фекальні сюрпризи" на клумбах