Мешканці Франківська скаржаться на водіїв маршруток. Про це розповіли на сторінці "Комуналка ІФ" у соцмережі Facebook.

Франківчани скаржаться на роботу тракнспорту під час карантину. За їх словами, не всі водії дотримуються правил режиму спецперевезень і не вимагають довідок.

Так, франківчанка Ірина Магрицька повідомила, що режиму спецперевезень дотримуються лише комунальні тролейбуси та автобуси. Однак маршрутки перевозять всіх, хто платить за проїзд.

Жінка розповіла, що сама стала всидетелем подібної ситуації, коли водій комунального автобуса не пустив її в салон без довідки. При цьому кілька жінок пенсійного віку мали необхідні документи і змогли проїхати. У зв'язку з цим Ірина Магрицька висловила сумнів, що вище зазначені жінки працюють в лікарні або в Держслужбі.

"Чи не здається вам, шановні, що штучне створення перешкод для пересування громадським транспортом в так званій червоній карантинній зоні, з одного боку, провокує людей на корупційні дії; а з іншого боку − позбавляє тих, кому совість не дозволяє давати хабарі і купувати собі такі липові "довідки", конституційного права на вільне пересування?"- написала Ірина Магрицька.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Публікація Ірини Магрицької: Facebook Комуналка ІФ
Публікація Ірини Магрицької: Facebook Комуналка ІФ
Публікація Ірини Магрицької: Facebook Комуналка ІФ

На пересування транспорту в режимі спецперевезень також поскаржилася франківчанка Тетяна Маркіна.

Жінка зазначила, що деякі водії перевозять людей без спецдовідок і беруть гроші за проїзд з медиків. У зв'язку з цим вона звернулася до мера Руслана Марцінківа з проханням розібратися в даному питанні.

Публікація Тетяни Маркіної: Facebook Комуналка ІФ
Публікація Тетяни Маркіної: Facebook Комуналка ІФ
Публікація Тетяни Маркіної: Facebook Комуналка ІФ

Нагадаємо, що кияни з матами і товкучкою атакували метро: понеділок день нервовий

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Залишилося три дні...": названі українські регіони, які переведуть в "червону зону" через спалах covid-19

Також, "Знай.uа" писав, що в Україні за добу 5 336 нових хворих коронавірусом, 162 померло