Поліцейські привітали українців з настанням весни. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції України у соцмережі Facebook.

Патрульні зазначили, що за в Україні настало 1 березня і написали теплі побажання для всіх жителів країни.

"1 березня на календарі. І хоч за вікном зовсім не весняна погода, але ми точно знаємо, що найголовніше — щоб сонячна, тепла весна була не на вулиці, а в наших думках і серця" - зазначено в публікації.

До публікації додали фотографію патрульних у формі-дівчини і хлопця, які посміхаються і тримають в руках милого двоколірного кота і побажали, щоб перший тиждень українців був такий же, як цей пухнастик.

"Бажаємо вам чарівного, позитивного і піднесеного настрою. Нехай весь тиждень буде такий пухнастий і миленький, як цей чудовий котик " - додали в публікації.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Публікація патрульної поліції України: Facebook
Публікація патрульної поліції України: Facebook
Публікація патрульної поліції України: Facebook

Нагадаємо, що синоптик Діденко спрогнозувала погоду на перші дні березня: яким буде початок весни

Як повідомляв портал "Знай.uа", що подарувати на 8 березня дружині, мамі, бабусі: топ найбільш перевірених і незвичайних варіантів

Також, "Знай.uа" писав, що Зеленський повідомив про локдаун, хронічні недуги і суд у смартфоні