На Івано-Франківщині віруючих просять утриматися від походів у церкви та храми, у зв'язку з правилами "червоно зони" карантину.
Інформація про це з'явилася на сторінці "Городенківська міська рада територіальної громади" у Фейсбуці.
Священик Юрій Гречин попросив усіх поставитися з розумінням до складної ситуації, яка склалася на території області через пандемію коронавірусу. І попросив усіх утриматися на два тижні від відвідувань церков і храмів, а замість цього скористатися онлайн-богослужінням.
"Священики, дорогі у Христі брати і сестри, парафіяни всіх церков і громад.
Священик Юрій Гречин звертається до Вас з великим проханням і розумінням поставитися до складної ситуації, яка склалася в нашій територіальній громаді — пандемія Covid-19.
Просить наступні два тижні, утриматися від відвідування храмів. Замість цього скористатися онлайн богослужіннями, для зменшення поширення вірусу і збереження Вашого життя, Ваших рідних і близьких",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Івано-Франківській міськраді з'явився свій священик. Ним став отець Віталій Федун, канцлер Івано-Франківської архиєпархії УГКЦ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Буковель" продовжує веселиться на" почервонілому "Прикарпатті:" окреме місце на карті"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Марцінків заборонив франківчанам кататися в транспорті: червона зона

Також «Знай.иа " писав, що Марцінків закриє" почервонілий "Франківськ:" не справляємося"

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще