Маленькій українці терміново потрібна допомога. Про це розповіли в репортажі ТСН.

13 — річній Вероніці встановили страшний діагноз-саркома Юінга. Дана пухлина вражає кістки таза і несе небезпеку для її життя.

Дівчинка пройшла 12 курсів хіміотерапії і змогла встати на ноги, проте захворювання може завдати удару в будь-який момент.

Через місце розташування пухлини лікарі в багатьох країнах відмовляються оперувати дівчинку і лише хірурги з Ізраїлю погодилися взятися за цю операцію. Вони планують видалити частину уражених кісток і замінити їх протезом, а залишки пухлини "заморозити".

Вероніка, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Вероніка, кадр з репортажу ТСН: YouTube
Вероніка, кадр з репортажу ТСН: YouTube

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На проведення даної операції сім'ї дівчинки необхідно зібрати суму в 39 тисяч доларів. Батьки Вероніки довгий час борються за її життя і вже фінансово виснажені, тому вони були змушені звернутися до небайдужих людей за допомогою.

"Найбільше хочеться одужати, це буде найкращий подарунок для мене" - каже Вероніка.

У дівчинки залишилося мало часу і на операцію вона повинна потрапити вже в квітні, поки хвороба не спрогресувала.

Нагадаємо, що маму двох янголят атакував агресивний рак, жінка благає про допомогу: "Це страшно і дуже боляче"

Як повідомляв портал "Знай.uа", рак яєчників повернувся до Наталії через 9 років: "Життя варте того, щоб за нього боротися"

Також, "Знай.uа" писав, що у маленької Кіри відмовляють нирки: батьки благають врятувати сонечко