В четвер, 25 лютого, виповнюється 150 років з Дня народження видатної української письменниці та поетеси Лесі Українки. Співаки та актори, ведучі та шоумени долучаються до свята та записують відеопривітання, декламуючи найвідоміші вірші. Виключенням не стала і популярна українська співачка Ірина Федишин.

На своїй сторінці в Instagram артистка виклала відеоролик, в якому зачитала свій улюблений вірш "Конвалії", який знає напам`ять ще зі шкільних років.

"Один із моїх улюблених - «Конвалія») І написала його видатна українська поетеса Леся Українка. З нагоди 150 років від Дня її народження запускаємо у мережі літературний флешмоб 🙌 Друзі, читайте і виставляйте в соціальні мережі і ви вірші Лесі Українки з хештегом #Українка150 Пам’ятаєте якісь вірші, які ви вивчали у школі?", - написала Федишин.

Підписникам ролик дуже сподобався, про що Ірині розповіли в коментарях:

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше ми писали про те, як Ірині Федишин в костюмі "Пави" вдалося обвести навколо пальця детективів шоу "Маска".

Нагадаємо, Ірина Федишин затьмарила домініканське сонце ідеальною фігурою в купальнику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин в пікантному купальнику опинилася одна на райському острові: "Там де ти".

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Федишин зізналася, чому не пішла на "Танці з зірками": "Відмовила їм двічі".