Відома українська співачка Ірина Федишин має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, телеведуча вирішила поділиться враженнями від відпочинку в Домініканській Республіці.

Ірина Федишин опублікувала знімок з відпочинку в Домінікані і розповіла, який острів їй сподобався найбільше.

На опублікованому фото можна побачити Ірину Федишин у відкритому купальнику білого кольору з різнокольоровими принтами у вигляді квітів, яка позує посеред сонячного пляжу на тлі зелених кущів і високих пальм.

У підписі до публікації співачка розповіла, що провела відпочинок на острові Саона і це місце їй дуже сподобалося. Федишин з рідними навіть намагалася зняти його за допомогою дрона, однак це у них не зовсім вийшло.

"Острів Саона - місце, де завмирає подих! Ми так захопилися його красою, що захотіли зробити не тільки фото, але і відзняти острів з висоти пташиного польоту. Але коли наш дрон піднявся вгору з ним сталося пригода і поверталися з острова ми вже без нього. Як думаєте, що сталося з дроном? P. S. відео, До речі, збереглося." - написала Ірина Федишин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Публікація Ірини Федишин: Instagram irynafedyshyn
Публікація Ірини Федишин: Instagram irynafedyshyn
Публікація Ірини Федишин: Instagram

Нагадаємо, що Наталя Могилевська після TikTok вирішила затьмарити Ілона Маска і Clubhouse

Як повідомляв портал "Знай.uа", Оля Полякова затьмарила Ріанну гострими грудьми На шоу "Маска"

Також, "Знай.uа" писав, різкі зміни Тіни Кароль приголомшили українців: від "Голосу країни" до "Ліпсінк батла"