Відома українська телеведуча Леся Нікітюк показала зухвалий образ в стильному вбранні чорного кольору. Знімки з імпровізованої фотосесії вона показала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Таким чином повідомляється, що дівчина часто ділиться з шанувальниками моментами зі свого життя. Цього разу вона продемонструвала стильний образ.

Зірка телебачення була в стильному чорному костюмі. Міні спідниця і короткий жакет, які підкреслили тендітну талію і стрункі ноги дівчини.

Леся Нікітюк доповнила образ низкою аксесуарів. На шиї тонкий ланцюжок, а у вухах сережки-кільця. Золоті каблучки додали їй жіночності і привабливості.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Вас заліпило? Поставте в коментах ❄️😂" - підписала пост телеведуча.

Довге волосся були укладені в уже звичну зачіску, а макіяж традиційно скромний, але злегка викликає.

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала свою улюблену дитину

Цього разу Леся Нікітюк порадувала новим відео в Insta Stories. Ведуча виклала кадри, на яких її маленька племінниця розважається з її собачкою.

Як повідомляв портал Знай, Нікітюк похвалилася обручкою на безіменному пальці

Зірка доповнила образ золотими кільцями, які красувалися на вказівному і безіменному пальці правої руки, а також мізинці.

Також Знай писав, Леся Нікітюк розповіла про дивні події в житті

На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість вирішила показати фото з відпочинку на Мальдівах і розповіла і дивних подіях, які відбуваються в її житті.