Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має величезну аудиторію шанувальників з якими охоче ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, знаменитість вирішила показати фото з відпочинку на Мальдівах і розповіла і дивних подіях, які відбуваються в її житті.

Леся Нікітюк опублікувала знімок з відпочинку на Мальдівах і розповіла, що з нею відбуваються дивні події.

На опублікованому фото можна побачити Лесь Нікітюк, яка позує біля бамбукового паркану на тлі сонячного пляжу з океаном. Телеведуча одягнена у відкритий світлий купальник, великий капелюх і сонцезахисні окуляри.

У підписі до публікації Нікітюк зізналася, що останні 5 днів її переслідують дуже дивні події.

"..... я вже пишу книгу, яку колись прочитаю і пригадаю ці божевільні події які відбуваються зі мною останні 5 днів. А назву я цю книгу "Кривавий Автограф". Я думаю буде кілька томів."- написала Леся Нікітюк.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram lesia_nikituk
Публікація Лесі Нікітюк: Instagram

Нагадаємо, що чарівна Каменських знову одягла весільну сукню, хвилюванню немає меж: "Я згадала..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", Полякова взяла 15-річну доньку на дорослу тусовку

Також, "Знай.uа" писав, Alyona Alyona показала дуже особисте тату в особливому місці