Телеведучий популярного шоу" Світ на виворіт " Дмитро Комаров має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережах. На цей раз, у своєму Instagram, телеведучий порадував фанатів побажаннями до Дня святого Валентина.

Дмитро Комаров опублікував спільне фото з дружиною Олександрою Кучеренко і привітав шанувальників з Днем закоханих.

На опублікованому знімку можна побачити Дмитра Комарова і Олександру Одинцову, які позують на тлі будівлі з незвичайною архітектурою і арабськими написами. Телеведучий одягнений в сіру куртку і смугасту шапку, а його дружина в чорну куртку і світлий головний хустку. Місце розташування де зроблено фото комарів не вказав.

У підписі до публікації Комаров побажав шанувальникам щастя і любові цілий рік, а також дав цінну пораду, як зробити відносини міцними.

“Кохання наповнює життя сенсом. Робить сильніше. Окриляє. Надихає. Робить щасливим. Бажаю кожному 365 "Жнів Валентина" в році. Бережіть коханих. Дорожіть. Бережіть. Цінуйте кожен день, хвилину і секунду, проведені разом. Всім бажаю кохати і бути коханими. Тому, хто ще не знайшов пару - не сумніватися, що доля вже давно все вирішила, а ваше кохання просто чекає зустрічі з вами в уже призначені десь нагорі час і місце. Всім бажаю прагнути відзначити платинове весілля" - написав Дмитро Комаров.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Публікація Дмитра Комарова: Instagram
Публікація Дмитра Комарова: Instagram
Публікація Дмитра Комарова: Instagram

Нагадаємо, що Влад Яма зачарував красунею-дружиною у весільній сукні: "Дихаю тобою"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Каменських не втрималася і поклала ручку на "небезпечне" місце Винника:" Кайф зловила"

Також, "Знай.uа" писав, Тіна Кароль розповіла про зйомки нового кліпу і звернулася до Полякової